Çorum Belediyespor hazır

Çorum Belediyespor  Tekirdağspor hazırlıklarını tamamladı

13 Şubat 2018 Salı 23:15
Çorum Belediyespor hazır

Çorum Belediyespor  bugün yaptığı antrenmanla Tekirdağspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri, 5’e 2 ve tempolu çıkışlarla sona erdi.
MAÇIN HAKEMİ ARDAHAN’DAN
Çorum Belediyespor’un yarın kendi sahasında oynayacağı Tekirdağspor maçını yönetecek hakem triosu belli oldu. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Ardahan Bölgesi C Klasman hakemi Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Trabzon Bölgesi’nden Soner Aygün ile Ardahan Bölgesi’nden Halil Altun yapacak. Çorum Belediyespor’un sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçta Ardahan Bölgesi’nden Halil Erdoğan da 4. hakem olarak görev yapacak.

Tekirdağspor’u konuk edecek olan Çorum Belediyespor ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kazanmıştı.
HAVA NASIL OLACAK?

Tekirdağspor maçı öncesi Çorum’da hava parçalı bulutlu olacak. Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının 12 derece olacağı maç günü yağış oranı ise yüzde 10 olacak. Maçın oynanacağı saatlerde nem oranının %56 olacağı ilimizde, rüzgarın ise Güneybatı’dan 16 km/s hızla esmesi bekleniyor.
SON HAZIRLIKLAR TAMAM
Maça ev sahipliği yapacak olan Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda da son hazırlıklar yapıldı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Stad Müdürü Kemal Kan, protokol tribünü ile açık ve kapalı tribünlerin tamamen yıkandığını söyledi. Saha çizgileri ve kale direklerinin de hazır hale getirildiği ifade eden Kan, bugün yapılan antrenman sonrası sahaya yeniden silimdir çekildiğini ve tüm lavaboların temizliğinin yapıldığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.