ÇORUMGAZ şampiyon oldu

Samsun’da yapılan Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası’nda ÇORUMGAZ şampiyon olurken...

18 Kasım 2013 Pazartesi 14:55
 ÇORUMGAZ şampiyon oldu


Samsun’da yapılan Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası’nda ÇORUMGAZ şampiyon olurken, 2.liği Aksa Ordu Giresun, 3.lüğü ise SAMGAZ elde etti. 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.(BOTAŞ) Çarşamba Şube Müdürlüğü koordinasyonunda; SAMGAZ’ın ev sahipliğinde organize edilen Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvaya BOTAŞ., SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Akmercan Delta Gaz A.Ş., Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Aksa Tokat Amasya Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ve Çorum Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. katıldı.

26 Ekim’de başlayan turnuvada 2 ayrı grupta 6 takım arasında 9 maç oynandı. BOTAŞ-AKSA Tokat Amasya arasında oynanan maç berabere sonuçlandı. Akabinde SAMGAZ-Akmercan Delta Doğal Gaz arasında oynanan maç 8-1 SAMGAZ galibiyeti ile sonra erdi.

Şampiyonluk maçı şirketlerin personellerinin coşkulu sloganları ile yüksek tempoda ÇORUMGAZ-AKSA Ordu Giresun arasında oynandı ve 4-1 ÇORUMGAZ galibiyeti ile neticelendi.

AKSA Ordu Giresun turnuva 2.si olurken, ÇORUMGAZ da Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası Şampiyonu oldu.
Turnuva sonrasında 1.lik kupası AKSA Şirketler Grubu CEO ve Gazbir Başkanı Yaşar Arslan tarafından ÇORUMGAZ takım kaptanına, 2.lik kupası BOTAŞ Çarşamba Şube Müdürü Yakup Aydın tarafından AKSA Ordu Giresun takım kaptanına, 3.lük kupası ÇORUMGAZ Genel Müdürü Kasım Kahraman tarafından SAMGAZ takım kaptanına teslim edildi.

Akmercan Delta Doğal Gaz katılım kupası, SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak’ı temsilen Yatırım Müdürü Yılmaz Kolsan tarafından; BOTAŞ katılım kupası, AKSA Şirketleri Grubu Genel Müdürü Alper Konyalı tarafından; AKSA Tokat Amasya katılım kupası, Akmercan Delta Doğal Gaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen tarafından takım kaptanlarına teslim edildi.

Turnuva sonunda basın açıklamasında bulunan BOTAŞ Çarşamba Şube Müdürü Yakup Aydın, “Amacımız kurumlar arası kaynaşmayı sağlamaktı. BOTAŞ koordinasyonunda; SAMGAZ’ın ev sahipliğinde düzenlenen Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası büyük bir dostluk ve centilmenlik örneği ile tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu ÇORUMGAZ’ı, 2.si AKSA Ordu Giresun firmasını ve 3.sü SAMGAZ’ı kutluyorum” dedi.




(İHA)

Son Güncelleme: 18.11.2013 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.