Çorumlu minik güreşçi gündem oldu

Kıyasıya mücadeleye rağmen rakibine yenilen Çorumlu minik güreşçi, gözyaşı döktü.

29 Haziran 2018 Cuma 12:39
Çorumlu minik güreşçi gündem oldu

Zonguldak’ta düzenlenen Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda rakibine yenilen 11 yaşındaki Melih Büyükyıldız, müsabaka sonrası büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan minik sporcu, güçlükle sakinleştirilebildi.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Zonguldak’ta 2018 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası minikler grup müsabakaları gerçekleştirildi. Ülke genelinde 35 ilden katılan 11 ila 13 yaşları arasındaki 700 güreşçi, müsabakalarda ter döktü.

Müsabakaya Çorum Belediyespor adına katılan Melih Büyükyıldız ise Balıkesir Savaştepe Belediyespor’un güreşçisi Hasbi Bozca ile karşılaştı. Rakibine karşı olan mücadelesi büyük alkış alsa da yenilgi kaçınılmaz oldu. Minderde bir anlık hatası üzerine rakibi tarafından tuş edilen Melih Büyükyıldız, kaybettiği müsabaka sonrası gözyaşlarına boğuldu. Uzun süre sakinleştirilmeye çalışılan minik sporcu, salon dışında da kendini yere bırakarak gözyaşı döktü.

Zor sakinleştirilen sporcu, ağlayarak tekrar müsabakaların yapıldığı salona geçti. Müsabakalar sonucunda ilk 16’da yer alan sporcular ise Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını elde edecek.

İHA

Son Güncelleme: 29.06.2018 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165