Cüneyt Biçer’le ilk maç

Çorum Belediyespor yarın kendi sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları tamamladı

10 Mart 2018 Cumartesi 21:43
Cüneyt Biçer’le ilk maç

Çorum Belediyespor yeni Teknik Direktör Cüneyt Biçer nezaretinde ilk maçına çıkacak.

Çorum Belediyespor yarın kendi sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Nazmi Avluca Sahası’nda saat 14.30’da başlayan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Isınma hareketleri, el topu ve hücuma yönelik çalışmalarla devam eden antrenman tempolu çıkışlarla son buldu. Takımın maç öncesinde kart cezalısı olan Emre Yüksektepe ve Yakup Kayış dışında sakat ya da cezalı futbolcusu bulunmuyor.
MAÇIN HAKEMİ TRABZON’DAN
Tarsus İdmanyurdu maçını yönetecek olan hakem triosu belli oldu. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Trabzon Bölgesi’nden Tolga Sancak yönetecek. Sancak’ın yardımcılıklarını ise Eskişehir Bölgesi’nden Turgut Evran ile Erzurum Bölgesi’nden Ömer Lütfü Aydın yapacak. Gümüşhane Bölgesi’nden Şahin Berker de karşılaşmada 4. hakem olarak görev yapacak.
Tarsus İdmanyurdu ile ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maç 1-1’lik eşitlikle sona ermişti.

MAÇTA HAVA DURUMU
Kendi sahamızda oynayacağımız Tarsus maçı öncesi Çorum’da yarın çok bulutlu hava hakim olacak. Akşam saatlerine kadar yağışın beklenmediği ilimizde hava sıcaklığı 15 dereceyi gösterecek. Meteoroloji verilerine göre %51 nem oranının hakim olacağı Çorum’da, rüzgar ise Güneybatı’dan 11 km/s hızla esecek.
TARSUS DA TAMAMLADI
Tarsus İdmanyurdu takımı da hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Sabah saatlerinde karayoluyla ilimize gelen konuk ekip,  Nazmi Avluca Sahası’nda yaptığı ter antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve kamp yaptığı Anitta Otel’de maç saatini beklemeye başladı.

Öte yandan Çorum Belediyespor yeni Teknik Direktör Cüneyt Biçer nezaretinde ilk maçına çıkacak.

Son Güncelleme: 10.03.2018 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.