Darıca ile yine yenişemedik:0-0

Çorum Belediyespor, Kızılcahamam kampında 4. hazırlık maçında yine Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 00:27
Darıca ile yine yenişemedik:0-0

1 Ağustos’tan bu yana Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Çorum Belediyespor, 4. hazırlık maçını Darıca Gençlerbirliği ile oynadı. Kızılcahamam İlçe Stadı’nda oynanan karşılamaya teknik direktör genç futbolculardan kurulu bir kadro ile çıktı.


İlk yarısı Çorum Belediyespor’un gol üstünlüğüyle geçen maçın ikinci yarısında da gol olmayınca karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Çorum Belediyespor, 9 Ağustos Çarşamba günü oynadığı maçta yine aynı takımla 1-1 berabere kalmıştı. Karşılaşmayı Belediye Başkanı ve kulüp Onursal Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Demirten ve İsmail Akgöz, Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Futbol Şube Sorumluları Sinan Özdilli ve Mustafa Altunkaya, yöneticiler Okan Hergün ve Abdulkadir Kirtaban da izledi. 

RAKİP İNEGÖL 

Çorum Belediyespor, Kızılcahamam’daki son hazırlık maçını yarın 2. Lig takımlarından İnegölspor ile oynayacak. Patalya Otel 2 No’lu Saha’da oynanacak olan karşılaşma saat 10.00’da başlayacak.


Son Güncelleme: 12.08.2017 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.