‘Devamını getirmek için çalışacağız’

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, ligin ilk maçından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 09:37
 ‘Devamını getirmek için çalışacağız’

Çorum Belediyespor Teknik direktörü Yusuf Tokuş, Tepecik maçında alınan galibiyetin sevindirici olmasına rağmen her şeyin daha yeni başladığını söyledi.


İstanbul’da oynadıkları maçta futbolcularını ortaya koydukları hırslı ve kazanma arzusu üst düzeyde performanstan dolayı kutladığını dile getiren Tokuş, “İstanbul deplasmanında oynadığımız ilk maçtan 3 puanla ayrılmamız bizim için sevindirici. Ancak sade 1 maçta istediğimizi aldık.Önemli olan bunun devamını getirebilmek ve biz de bunun için çalışacağız. Sezona başladığımız günden beri lige iyi hazırlandık. Futbolcularımıza da ligin önemini anlattık. Onlarda sahada gerek hırsları, gerekse de kazanma arzularıyla ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Şimdi önümüzde öncelikli olarak Yozgat’ta oynayacağımız kupa ve ardından bayram sonu kendi sahamızda oynayacağımız Adliye maçları var.

Biz kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ancak önceliğimiz elbette lig. Biz bu iki maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Deplasmanda kazandığımız bu 3 puanın anlamını artırmak için bu maçları da kazanmamız gerekiyor. Bunlar maçlık periyotlardır ve biz tüm futbolcularımızdan en üst düzeyde yararlanmak istiyoruz. İnşallah her iki maçı da kazasız belasız geçeriz” diye konuştu.


Son Güncelleme: 28.08.2017 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.