Durmak yok yola devam

Alaca’da tekvandocular yarı yıl tatilinde sportif faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor

23 Ocak 2018 Salı 00:25
Durmak yok yola devam

Alaca’da tekvandocular yarı yıl tatilinde sportif faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Antrenör Hatice Kale, bütün yıl sürdürdükleri tekvando çalışmalarını yarı yıl tatilinde de ara vermeden devam ettirdiklerini belirterek, “Bütün bir yıl sürdürdüğümüz Taekwondo çalışmalarını yarıyıl tatilinde ara vermeden devam ettiriyoruz, hatta tatilde hazır okul- ödev yokken daha yoğun ve eğlenceli bir çalışma programı uyguluyoruz. Okulların açılmasından hemen sonra çok sıkışık tarihlerde arka arkaya yarışmalarımız olduğundan bu tatil döneminin verimli olması ve dolayısı ile şampiyonalarda da başarılı bir temsil yapmak istiyoruz. Sporcularımızın dört aylık okul sürecinde yorulan zihinlerinin deşarj olması, rahatlaması içinde güzel bir etkinlik oluyor. Dinlenmiş, rahatlamış bir zihinle ikinci yarıyıla başlamış olacaklar, buda çocuklarımız için önemli bir kazanım olacak.”dedi.

Antrenör Hatice Kale 25-29 Ocak tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na 68 kg M. Mücahit Özdemir'le katılacaklarını, ileriki zamanlarda katılım sayısının artarak derecelerle döneceklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 23.01.2018 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165