Ekmekçi'den prim sözü

Çorumspor eski Başkanlarından Özcan Ekmekçi’den örnek kampanya, Ekmekçi, Çorum Belediyespor’a 2. lige çıkma primi olarak 10 bin lira vereceğini açıkladı.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 13:56
Ekmekçi'den prim sözü

Çorumspor eski Başkanlarından Özcan Ekmekçi’den örnek kampanya, Ekmekçi, Çorum Belediyespor’a 2. lige çıkma primi olarak 10 bin lira vereceğini açıkladı. Ekmekçi bu kampanyaya Cep Group’un da 2.500 lira katkı vereceğini söyledi.

Çorum’un dışa açılımında ve tanıtımında sporun öneminin çok büyük olduğunu bunun içinde Çorum Belediyespor’un üst liglerde yer alması gerektiğini belirten Özcan Ekmekçi ‘Geçen sezon finalde kaybedilen 2. lig şansını bu yıl yakalamak istiyoruz.


Bunun içinde bugün oynanacak play-off  ilk maçı öncesinde sahada mücadele edecek futbolcu kardeşlerimizi daha iyi motive etmek için böyle bir kampanya başlatmayı uygun gördük. Kampanyaya Ekmekçioğlu firması olarak 10 bin lira ile başlattık. Ayrıca Cep Group’ta bu kampanyaya 2500 lira katkı verecek.


Ümit ediyorum ki bu başlangıç olacak ve Çorumlular Çorum’un takımı Çorum Belediyespor’un üst liglere yükselmesi için üzerlerine düşeni yapacaklardır. Kampanyaya tüm Çorumlu sanayici ve işadamlarını destek vermeye davet ediyorum’ dedi.

Son Güncelleme: 04.05.2016 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALAADDİN KESTEK 2016-05-05 04:42:15

bende öorum beledi̇ye spor i̇çi̇n 2 li̇ge çikmasi hali̇nde toplam 5.000 tl (beşbi̇n prim vereceği̇m.