Elaziz Belediyespor da 2 gün önce geldi

Elaziz Belediyespor hafta sonu oynanacak maç için Çorum'da

17 Kasım 2017 Cuma 23:21
Elaziz Belediyespor da 2 gün önce geldi

Geçen hafta kendi sahasında oynadığı  olaylı maçta Osmaniyesporla 1-1 berabere kalan Çorum Belediyespor’un bu haftaki rakibi Elaziz Belediyespor  Çorum’da

Maçtan iki gün önce (bugün) Çorum’a gelen Elaziz Belediyespor kafilesi Anitta Otel’de kampa girdi.  Konuk ekip pazar günü oynanacak maça kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş Osmaniyespor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Sanki final maçına çıkacak gibi, rakip takım anlamadığımız bir nedenle Çorum’a 2 gün öncesinden geldi. Sanki şampiyonlar ligi maçı gibi bir hava yaratıp ortamı durduk yere gerdiler” demişti.

OSMANİYESPOR MAÇINDA NELER OLMUŞTU

Çorum Belediyespor Osmaniyespor’la kendi sahasında 1-1 berabere kalmış, maç sonunda bazı taraftarlar sahaya inmesiyle olaylar çıkmıştı,  sonrasında PFDK Belediyespor’a bir maç ceza vermişti.

Kırmızı Siyahlılar, Osmaniyespor karşısına lider olarak sahaya çıkmış,  ancak maç sonunda lider olarak sahadan çıkamamıştı.   

Son Güncelleme: 18.11.2017 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.