Fahrettin Sayhan imzayı attı

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan imzayı attı. Sayhan, önümüzdeki süreçle ilgili bilgi verdi

08 Haziran 2018 Cuma 10:32
Fahrettin Sayhan imzayı attı

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, düzenlenen imza töreniyle resmi sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Fatih Özcan, mali konuda alamayacakları isim bulunmadığını ancak dengeleri bozmalarının söz konusu olmadığını söyledi.
“DENGELERİ BOZAMAYIZ”
Çorum Belediyespor tesislerinde düzenlenen törene Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya, Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı ile Sayhan’ın yardımcılığını yapacak isimlerden olan eski futbolcu Serkan Güney katıldı. Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Fahrettin Sayhan’ın kişiliği ve futbol bilgisine güvendikleri için çalışmaya karar verdiklerini söyledi. Sözlerine geçiğimiz günlerde vefat eden teknik direktör Ümit Kayıhan’a başsağlığı dileyerek başlayan Özcan, “Bu sezon 3 yıllık planlama içerisine girdik. Arkadaşlarımız bir çok isimle görüştü. Bu bağlamda doğaçlama futbol oynatmayan ve sistemi olan Fahrettin hocamızla anlaştık. Fahrettin Sayhan hem kişiliğine hem de futbol bilgisine mutlak güvendiğimiz bir isim. Herşeyden önce adam gibi adam. Kendisine güveniyoruz. Bununla birlikte Çorum spor kamuoyunun sürekli istediği bir şeyi de yaptık. Çorumlu bir isme Fahrettin hocamızla çalışma imkanı verdik. Serkan Güney kardeşimiz de bundan sonraki süreçte bizimle olacak. Hocamız bilgi ve becerilerini Serkan kardeşimize aktaracak.Allah her ikisine de hayırlı uğurlu eder inşallah ” diye konuştu.
TRANSFERDE TİTİZ DAVRANIYORUZ
İç ve dış transfer çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ettiklerini dile getiren Özcan, “Transfer konusunda arkadaşlarımız doğru isimleri takıma kazandırmak adına yoğun mesai harcıyorlar. Gece geç saatlere kadar bu konu üzerinde çalışıyorlar. Öncelikle bizim alamayacağımız futbolcu yok. Ancak takımdaki mali dengeleri bozmamamız lazım. Dediğimiz gibi mali olarak Çorum’a getiremeyeceğimiz bir futbolcu yok. Zaten mevcut tesislerimiz ve sahamız ve şehir takımı olmamız bizim en büyük avantajmız. Zaten kendi gelmek isteyen bir çok futbolcu var. Biz tüm futbolcularımıza evladımız ve kardeşimiz gibi bakıyoruz. Bu konuda da insanlığı ve futbol bilgisine mutlak güvendiğim Hamit Işık tek yetkilidir. Kendisi ince eleyip, sık dokuyor. En iyisini almak için uğraşıyoruz. Başarı ya da başarıszılıkta Hamit Işık ve ben tek sorumluyuz. Ben her konuda kendisine kefilim. ” dedi.
Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, dışardan bakıldığı zaman Çorum Belediyespor’un her zaman hedef takımı olarak görüldüğünü söyledi. Bunun içinde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. Sayhan, yönetim kurulunun kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek adına çok çalışması gerektiğini ifade ederek, “Bize bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun farkındayım. Şehrin özlemlerini de biliyorum. Çok çalışarak hedeimize varmak için uğraş vereceğiz” şeklinde konuştu. Sayhan, yeni sezon çalışma takvimlerinin büyük oranda netleştiğini dile getirerek, 10 Temmuz’da Çorum’da toplanarak 12 günlük bir çalışma yapacaklarını ardından iki gün izin verip ardından yine 12 gün süre ile Çorum’da ikinci etap çalışmalarını yapacaklarını kaydetti. Çorum’da iki etap yapacakları çalışmanın ardından yine iki günlük izni çıkacaklarını söyleyen Sayhan, daha sonra 12 gün süre ile kamp çalışmasına ise Ağustos’un 8-9’u gibi gideceklerini bildirdi. Sayhan bu kampın ardından ligin fikstürüne göre 15 gün kala Çorum’a dönerek hazırlıklarını Çorum’da tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.
GELECEK SEZONU DA DÜŞÜNÜYORUZ
Toplantıda konuşan Başkan Yardımcılarından Hamit Işık, transferde acele etmemeye gayret gösterdiklerini dile getirdi. Mustafa Altunkaya, Mehmet Akif Tatlı ve Fahrettin Sayhan ile yaptıkları istişareler neticesinde iç ve dış transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Işık, “Tüm kulüplerin yeni bir takım oluşturma aşamasında olması nedeniyle piyasanın yüksek olduğunun bilincindeyiz. 3. Ligde 150 ile 250 bin lira arasında bir rakamla şampiyonluğa oynayan takım kurulur. Ancak bazı kulüpler piyasanın üstünde rakamlar veriyor. Biz afaki rakamlardan ziyade başarıya gidebileceğimiz koşan, mücadele eden, hocamızın sistemine uygun bir kadro oluşturma çalışıyoruz. 4-5 tane kaliteli isim alacağız. Gerisini de sistemine uygun dinamik oyunculardan tamamlayacağız. İnşallah hedefe gidecek bir takım oluştururuz. Bununla birlikte gelecek sezonun da kadrosunu oluşturacağız. Başarı ya da başarısızlıkta tüm sorumluluğu alıyorum. Fatih başkanım da bunu göğüslüyor” dedi.  

Toplantıda en son söz alan Serkan Güney ise, kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür ederken, takıma katkı sağlamak adına elinden gelenin en iyisini yapacağını kaydetti. Öte yandan, Serkan Güney ile Haydar Özduman’ın da yardımcı antrenör olarak görev alacağı kulüpte Mehmet Bahtiyar da kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2018-06-08 13:49:50

Büyücünün çırağı yine sahnede bu takımdan hiçbir cacık olmaz.

Avatar
Valdo 2018-06-08 15:39:51

Büyücü ve çırağı kurmuşlar bir oyun tek derdi başkancılık oynamak olan birisi Fatih Özcan'ı da bulmuşlar kimin umrunda Çorum futbolu önemli olan cukkalar gerisi yalan dolan....

Avatar
Pideci 2018-06-19 13:37:51

alacaklarımızı tesislerden mi alacağız acaba ahmet bey yedi pideleri para pire yok neyse adresi belli. şimdi nereye kaçacak acaba

Avatar
K.K 2018-06-19 08:41:13

Belediyespor'a bir "medya sorumlusu" alınmış. Şirketi kurmuşlar. Belediyespor'un geleceği çok aydınlık!!!!!

banner165