Fair Play hareketi Uğur'dan

Çorum Veteranlar oyuncusu Uğur Bolat, Fair Play hareketi ile dikkat çekti

27 Kasım 2017 Pazartesi 15:41
Fair Play hareketi Uğur'dan

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Grubu’nda üçüncü hafta maçları hafta sonunda oynanan maçlarla tamamlandı.

Günün ilk karşılaşması Çorum Veteranlar ile Samsun Metro Veteranlar arasında oynandı.

SAMSUNSPOR HEDİYESİ

Maçtan önce Samsun Metro Veteranlar yöneticisi ve oyuncusu Hamza Aygün, Çorum Veteranlar kaptanı Salih Öztürk'e Samsunspor'a hizmet eden sporcuların derlendiği kitabı hediye ederek başarılar diledi.

Celil Sağır, Mehmet Nas, Adnan Güngör, Sabri ve daha bir çok yıldızı ile maça hızlı başlayan ve Ali ile golü bulup ilk yarıyı da önde kapatan takım Samsun Metro Veteranlar takımı oldu.

FAİR-PLAYLİK HAREKET

İlk yarıda maçın 27.dakikasında Çorum Veteranlar oyuncusu Uğur Bolat, hakemin verdiği aut kararında topun kendinden çıktığını belirterek Fair-play örneği sergileyerek korner atışının Samsun Metro Veteranlar adına yapılmasını sağladı.

İkinci yarı da Çorum Veteranlar takımının gol girişimleri vardı. Hasan ile girdiği posizyonda top üst direkten dönünce Çorum'da ki oynanan maçtan Samsun Metro Veteranlar takımı 1-0 üstünlükle ayrılarak üç puanın sahibi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.