Fatih Erdin finalde

Macaristan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda Çorum Belediyespor Güreşçisi Fatih Erdin altın madalya için ter dökecek.

21 Ekim 2018 Pazar 13:59
Fatih Erdin finalde

Dünya Güreş Şampiyonası Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de başladı. Çorum Belediyespor Güreşçisi Fatih Erdin altın madalya için ter dökecek.

Laszlo Pap Arena'da 114 ülkeden 860 güreşçinin katıldığı şampiyonanın ilk gününde mindere çıkan 86 kiloda Fatih Erdin, birinci turda Alman rakibi Dudarov’u yendi. İkinci turda Slovak güreşçi Makoev‘i yenen Erdin, çeyrek finalde Koreli rakibi Kim’i yenerek yarı finale çıktı.

Finale çıkma mücadelesinde Rus asıllı İspanyol güreşçi Taymuraz Naskadia Friev’i kendinden emin bir güreşle 7-4 yenerek adını finale yazdırdı. Erdin pazar günü finalde Amerikalı güreşçi ile karşılaşacak.

Son Güncelleme: 21.10.2018 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.