Fatih Erdin tuşla bronzun sahibi

Çorumlu güreşçi Fatih Erdin Rus rakibini sayı tuşuyla yenerek bronz madalyanın sahibi oldu

29 Temmuz 2018 Pazar 11:02
Fatih Erdin tuşla bronzun sahibi

Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Yaşar Doğu Güreş Turnuvası’nda Çorumlu Güreşçi Fatih Erdin bronz madalya kazandı.

İstanbul Hasan Doğan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yaşar Doğu Uluslararası Güreş Turnuvası’nda Avrupa ve dünyanın tanıdığı bir çok isim mindere çıkıyor.

Güçlü isimlerin ter döktüğü turnuvada, Türkiye’den ise Yasemin Adar, Evin Demirhan, Buse Tosun, Süleyman Atlı, Selahattin Kılıçsallayan, Yakup Gör, Rıza Yıldırım, Cengizhan Erdoğan, Selim Yaşar, Mustafa Kaya, Recep Topal, Ahmet Bilici, Hüseyin Civelek gibi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında madalya kazanmış güçlü isimler yer alıyor.

Çorum Belediyespor Kulübü güreşçisi Fatih Erdin de bu isimler arasındaydı. Erdin, 86 Kg'da Rus rakibi Ziardinov'u 12-2 sayı tuşuyla yenerek bronz madalya kazandı.

Ekim ayında Macaristan’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası öncesinde en önemli turnuva olma özelliğini taşıması ve dünya sıralamasına puan vermesi nedeniyle ülkelerin büyük önem verdiği turnuva bugün gerçekleştirilecek final karşılaşmaları ile sona erecek.

Son Güncelleme: 30.07.2018 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.