Federasyonda 4 Çorumlu

Çorum Öncü Gençlik ve Spor Kulübü'nden 4 isim federasyon yönetimine girdi

19 Eylül 2017 Salı 12:57
Federasyonda 4 Çorumlu

İç Anadolu Ata Sporları Federasyonu 2. Olağan Genel kurulu Ankara Önder İl Temsilciligi binasında gerçekleştirildi

Programı Ata Sporları Federasyonu Genel Koordinatörü Hacı Sürmeneli, İç Anadolu Ata Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet Baykan, Spor Kulüpleri’nin başkan ve temsilcileri ayrıca çok sayıda misafir takip etti.
Çorum Öncü Gençlik Ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yüksel, 2. Olağan Genel Kurulu’na 6 delege ile katılım sağladıklarını söyledi.

Federasyon olarak gençlerin ata sporlarına ilgisini çekmek ve onları aktif spor hayatına kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Yüksel, ata sporlarını Türk toplumu ile tanıştırarak, kaybolmaya yüz tutan bu değerleri yeniden kazandırıp, sporda fabrika ayarlarına geri döndürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Çorum Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nden 4 arkadaşının  federasyon yönetimine girdiğini belirten Yüksel, Mustafa Yüksel, Ayhan Boyraz, İlhan Aşkın, H. İbrahim Bolat’ın yeni yönetimde görev aldığını açıkladı.
Kongrede alınan kararla İç Anadolu Ata Sporları Federasyonunun Dünya Etnospor Konferedasyonuna baglandığını belirten Yüksel, “Rabbim yeni görevlerimizde hayırlı işler yapmayı nasib etsin. Yapılan İç Anadolu Ata Sporları Federasyonu genel kurulu sonunda yönetime giren arkadaşlarıma başarılar dilerim” diye konuştu.



Son Güncelleme: 19.09.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.