Futbolseverlere çağrı

Çorum Belediyespor yarın kendi evinde Kocaelispor ile karşılaşıyor

17 Kasım 2018 Cumartesi 16:58
Futbolseverlere çağrı

Bugün yaptığı antrenmanla Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamlayan Çorum Belediyespor’da Teknik Direktörü Mehmet Aurelio tribünlerde boş yer görmek istemediklerini söyledi.

Çorum Belediyespor, yarın kendi sahasında grubun güçlü takımlarından Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Ordu Bölgesi’nden Volkan Şener yönetecek. Şener’in bu maçtaki yardımcılıklarını ise Samsun Bölgesi’ndenTaner İlker Gümrükçüoğlu ile Ordu Bölgesi’nden Metin Yalçın yapacak. Kırmızı-Siyahlıların yarın kendi sahasında oynayacağı zorlu maç öncesi sakatlıkları devam eden Fatih, Mikail ve Ferdi takımdaki yerlerini alamayacaklar.

TÜM ŞEHRE ÇAĞRI

Çorum Belediyespor, bu maç öncesi 19 puanla 6. sırada yer alırken, konuk ekip ise 20 puanla 5. sırada yer alıyor. Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Çorum Belediyespor, bugün saat 13.30’da yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Öte yandan, bu maçı kazanmaktan başka düşünceleri olmadığının altını çizen Teknik Direktör Mehmet Aurelio, taraftar desteğine her zamankinden fazla ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, tüm şehri tribünleri doldurmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2018-11-17 23:59:19

Bu forma rengini çok mu aramışlar
:) geliriz maça ama işimiz zor
Beraberlik alırız
Bahburtadz yeniliriz. Siz isim değişikliği ile uğraşa durun atı alan üsküdarı geçer. Hadi hayırlı klsun. Adamlar hava peşinde gitmişlerde stadı geziyorlar. Sanki siz yapıyorsunuz. Altunkaya havan batsın emi