Galatasaraylı oldu, Külcü’yü ziyaret etti

Çorum’un yetiştirdiği en önemli futbolcuları arasında yer alan Bilal Kısa, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

23 Haziran 2015 Salı 14:35
 Galatasaraylı oldu, Külcü’yü ziyaret etti


Çorum’un yetiştirdiği en önemli futbolcuları arasında yer alan Bilal Kısa, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, son yıllarda oynadığı futbolla göz dolduran ve A Milli Takım’a kadar yükselme başarısı gösteren Çorumlu futbolcu Bilal Kısa, ziyarette milli takımda giydiği 19 numaralı formayı Başkan Külcü’ye hediye etti.


Bilal Kısa’nın oynadığı futbolla Türkiye’nin beğenisini kazandığını ve Galatasaray’a transferi ile de oynadığı futbolun karşılığını aldığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kısa’nın Çorum’un gururu olduğunu kaydetti. Bilal Kısa’ya Galatasaray’da başarılar dileyen Külcü, “Bilal, ülkemizin en iyi futbolcularından birisi. Oynadığı futbol ortada. Taraflı tarafsız herkes takdir ediyor. İnşallah bu sezon oynayacağı lig maçlarında ve milli takımda da daha iyi performans sergiler. Çorum halkının gönlü de duası da Bilal’in yanında olacaktır.” dedi.


Milli futbolcu Bilal Kısa da yaptığı konuşmada Çorumlu olmaktan gurur duyduğunu belirterek Çorum halkının desteğini her zaman yanında hissettiğini dile getirdi. 




Son Güncelleme: 23.06.2015 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.