Galibiyet sonrası künefe yediler

Ali Usta tatlıcısı Çorum Belediyespor'a sözünü tuttu.

18 Ekim 2017 Çarşamba 10:35
Galibiyet sonrası künefe yediler

Meşhur Ali Usta Tatlıcısı sahibi Ali Atalay, Arsin maçı öncesi verdiği sözü tuttu. Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında oynadığı Arsin maçı öncesi Çorum Belediyespor'a tatlı ikramında bulunan Atalay, alınacak galibiyet sonrası saha kenarında künefe ikramında bulunacağının sözünü vermişti. Alınan 2-0’lık galibiyet sonrası sözünü tutan Ali Atalay, künefe tezgahını aldığı gibi dün yapılan antrenman sahasına geldi. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenman sonrası
 tezgahta pişirdiği künefeleri teknik heyet ve futbolculara taze taze ikram eden Atalay, alınan galibiyetten dolayı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederken, bundan sonraki süreçte de başarı dileklerinde bulundu.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Altunkaya da, Ali Atalay’a yaptığı jestten dolayı teşekkür etti. Başarıyı tüm şehrin istemesi gerektiğine vurgu yapan Altunkaya, diğer esnaflardan da bu tür jestleri beklediklerini ve bu sayede takımın moral ve motivasyonunun en üst düzeye çıkacağına inandıklarını dile getirdi.





Son Güncelleme: 18.10.2017 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.