Gereken dersi çıkardık

Adliye maçını değerlendirdiler

12 Eylül 2017 Salı 17:34
Gereken dersi çıkardık

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş ve Takım Kaptanı Abdullah Karmil, bugün düzenledikleri ortak basın toplantısında Adliye maçı ve diğer konularda değerlendirdi.

GEREKEN DERSİ ÇIKARDIK

Turgut Özal İş Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Adliyespor maçından alınan beraberlik nedeniyle tüm şehir gibi kendilerinin de üzgün olduğunu dile getirdi.


Bu dakikadan itibaren yapacak bir şey olmadığını ve önlerine bakmak zorunda olduklarının altını çizen Tokuş, şöyle dedi; “Sezon başı planlamamızda maç başı hesabımız iki puandı. Şu anda bunu koruyoruz. Ancak deplasmanda aldığımız galibiyetin avantajını koruyamadık bundan dolayı tabi ki üzgünüz.


Bu maçtan gereken dersleri çıkartarak önümüze bakmak zorundayız. Futbolcularımla yaptığımız toplantıda bunları dile getirdik. İki gündür çalışıyoruz maçın görüntülerinden doğru ve yanlış yaptıklarımızı belirleyerek bunları bir araya getirip hep birlikte izleyeceğiz ve hepimiz gereken dersi çıkartacağız.

Maçın ilk dakikalarında iyi başladık ancak sonraki bölümde oyunda kopmalar yaşadık. Maç anında daha kötü oynadığımızı düşündüm ancak görüntüleri izledikten sonra çok kötü olmadığımızı gördüm. Bu maçtaki % 30’luk performansımızla bile galibiyete çok yaklaştığımızı düşündüğümüzde performansımızı yukarı çıkarttığımızda çok daha iyi sonuçlar alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

TARAFTARIMIZ BİZE İNANSIN

Takım Kaptanı Abdullah Karmil ise, Adliyespor maçında kaybedilen iki puandan daha çok kendilerini üzenin takımlarına destek veren taraftarlara galibiyet sevinci yaşatamamak olduğunu söyledi. Takımda geçtiğimiz sezondan 6-7 futbolcunun kaldığını genç, koşan ve mücadele eden bir kadro oluşturulduğunu altını çizen tecrübeli kaptan “Sezona da iyi başladık ve bir kupa birde ligde deplasman galibiyetleri alarak camiaya umut verdik. Adliyespor maçını da kazanarak bunu devam ettirmek istiyorduk.

Ancak gerçekten çok sıcak bir havada oynadık ve bizi çok olumsuz etkiledi. Rakip içinde aynı hava diyebilirsiniz ancak onlar deplasman takımı olarak daha kontrollü oynadılar buda onların avantajına oldu. Tüm olumsuzluklara rağmen son saniyede yediğimiz golle iki puan kaybetmemiz bizleri fazlasıyla üzdü. Kaybettiğimiz iki puana üzülüyoruz ancak kazandığımız bir puanı da küçük görmemek gerekiyor.

Sonuçta lig uzun bir maraton ve sezon sonunda bir puanın önemi çok fazla oluyor. Evimizde kaybettiğimiz iki puanı bu hafta Sultanbeyli maçından puan veya puanlarla dönerek telefi etmek istiyoruz. Taraftarlarımız bu takıma inansın ve güvensinler bu kadro onları sezon sonunda mutlu edecektir’ dedi. Karmil, geçen yıl geçirdiği sakatlığın etkisinin geçip geçmediği yolundaki bir soruya ise ‘İkinci kez aynı ameliyatı oldum. Tabi ki fiziksel olarak bir eksiğimiz yok hazırız. Ancak maç oynamak çok farklı maç eksikliğini hissediyorsunuz. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağıma inanıyorum’ dedi.









Son Güncelleme: 12.09.2017 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-13 09:16:24

taraftar her zaman sahada mücadele eden her futbolcuya inandı ama...
yönetime kimse inanmadı ama inatla aynı yönetim görevde bırakıldı
hayatlarında çorum futbolu adına bir çivi çakmamış adamlar mesele belediyeye yakın olmak olunca birden futbol sevdalısı oldular. bunu göremeyen tribün liderleride her sezon sonunda susturuldu. bu yüzden çorum da futbol bir adım ileri gidemez.

banner165