Gökhan darbukasına kavuştu

Çorum Belediyespor'un maskotu Gökhan'a yeni darbukası Kulüp Başkanı Zeki Gül tarafından teslim edildi

09 Kasım 2017 Perşembe 19:04
Gökhan darbukasına kavuştu

Çorum Belediyespor'un maskotu Gökhan, bugün yeni darbukasına kavuşmasının sevincini yaşadı. 

Geçtiğimiz haftalarda Kocaelispor ile oynanan maçta darbukası kırılan Gökhan’a Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Muzaffer Külcü tarafından yeni darbuka sözü verilmişti.

Habercim19 yazarı Elvan Yılmaz'ın bugün yayımlanan haber yorumda ise Gökhan'a verilen darbuka sözünün tutulması istenmişti.

Gökhan’ın yeni darbukası bugün kendisine teslim edildi. Darbukasına kavuştuktan sonra adeta havalara uçan Gökhan, Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenman sırasında Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve yöneticilere yeni darbukasıyla mini bir konser verirken, bahşişi de kapmış olmanın mutluluğunu yaşadı.

Son Güncelleme: 12.11.2017 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 2017-11-09 20:29:31

Benim spor camiasında cidiye aldığım düşüncesine güvendiğim tek adam elvandır gerisi hikaye. Bu haberin mutlu bitmesindeki etkisi ortadadır. Zeki beydende Allah razı olsun. Cidiye alacağı adamı biliyor.

Avatar
Vatansever 2017-11-10 08:48:47

İnanın bilmediğiniz o kadar şey var ki sadece bir örnek vereyim Elvan Bey önceden nerde çalışıyordu. Belediye basınında değil mi? başka şey söylemek istemiyorum. Bunları melek gibi göstermeyin.. daha başka şeyler söylemek olmaz şimdi

banner165