Gül'den sonra o konuştu

Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Balaban, Çorum Belediyespor'un geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

10 Nisan 2018 Salı 00:51
Gül'den sonra o konuştu

Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Balaban, bundan sonraki süreçte geleceğin hesaplarının yapılmasını söyledi. Elazığ deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası Play-Off’un da artık çok zor olduğunu ifade eden Balaban, yaşanan bu sürecin futbolla izah edilemeyeceğinin altını çizdi.

Gelecek sezon için kulüp ismimin de değişeceğine işaret eden Balaban, şöyle dedi; “İlk yarısında büyük işlere imza atarken sezonun ikinci yarısında ne yazık ki, istenmedik sonuçlar alındı. Gelinen noktanın futbolla uzaktan yakından alakası olmadığına inanıyoruz. Başarıyı yakalayan camialarda topyekûn başarıyı isteme arzusunun ön plana çıktığına şahitlik ediyoruz. Artık bundan sonra yapılacak tek şey var. O da gelecek sezonun hesabını yapmak. Kesin olan bir şey de kulüp isminin değişecek olması. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanımız Sayın Zeki Gül ile de görüştük.

Gelecek sezonda kulübün başında ben olayım ya da olmayayım hazırlıklara şimdiden başlanılmalı. Alınan kötü sonuçların elbette ki, futbolculara yansıması olacaktır. Konuyla ilgili olarak gerekli olan neyse hepsinin yapılacağının da bilinmesini istiyoruz. Başta da dediğim gibi artık yeni sezonun hesabını yapmamız lazım. Başarıyı da sadece yönetimler değil, tüm şehir istemeli ve herkes bu yönde hareket etmelidir”

Son Güncelleme: 10.04.2018 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.