Gül, U17 Halter Milli Takımını antrenmanda ziyaret etti

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum’da kampta olan U17 Yıldız Erkekler Halter Milli Takımını antrenmanda ziyaret etti.

25 Eylül 2016 Pazar 16:58
 Gül, U17 Halter Milli Takımını antrenmanda ziyaret etti


Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum’da kampta olan U17 Yıldız Erkekler Halter Milli Takımını antrenmanda ziyaret etti. Gül, genç haltercilerle muhabbet etti ve kendilerini Çorum’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.


Malezya Penang’da 20-25 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Çorum’a gelen U17 Yıldız Erkekler Halter Milli Takımı Anitta Otel’de sıkı bir antrenmana başladı. Bir ay sürecek olan kampla Dünya Şampiyonasına hazırlık yapan U17 Yıldız Erkek Takımını ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, “Biz Çorum Belediyesi olarak daima sporun ve sporcunun teşvikçisi ve destekçisi olduk. Ata sporumuz olan halterde, bizi bugün ve ilerleyen yıllarda dünyada temsil edecek olan sizleri Çorum’da ağırlamak da bizleri mutlu etti. Temenni ediyorum ki her biriniz önemli başarılar elde ederek bizleri onurlandıracaksınız.” dedi. Gül, güzel bir hazırlık dönemi geçirmelerini ve Çorum’dan iyi duygularla ayrılarak Dünya Şampiyonasına gitmelerini umduklarını söyledi.


Polonya’da 10-17 Eylül Tarihleri arasına gerçekleştirilen Halter Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olarak ülkemize altın madalya getiren Caner Toptaş ve Ferhat Ali Yazıcı da Dünya Şampiyonası için hazırlıkların gayet güzel gittiğini ve altın madalya için çalıştıklarını ifade ettiler. 



Son Güncelleme: 25.09.2016 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.