Güreşçilere moral verdiler

Çorum Belediyespor Güreş Takımı moral yemeğinde buluştu

05 Ocak 2018 Cuma 17:44
Güreşçilere moral verdiler

Adana’da düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonasında önemli başarılar elde eden Çorum Belediyespor Güreş Takımı moral yemeğinde bir araya geldi.

Belediye7den yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan, Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke, kulüp yöneticileri, antrenörler ve şampiyon güreşçilerin katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, milli değerler arasında yer alan ata sporu güreşe önemli destekler vermeye devam ettiklerini söyledi.

Güreş takımının önemli başarılara imza attığını belirten Başkan Külcü, “Güreş takımımız her gittiği şampiyonada göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. En son Adana’da düzenlenen Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası finalinde, 2016 Rio Olimpiyat ikincisi Selim Yaşar’ı finalde yenerek şampiyon olan güreşçimiz Fatih Erdin ve Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 74 kiloda Türkiye 3. olan sporcumuz İlyas Güneş’i tekrar tebrik ediyorum. Şampiyonlarımıza bundan sonra yapacakları müsabakalarda da üstün başarılar diliyorum’ dedi.

Güreş İl Temsilcisi Hüseyin Teke de yaptığı konuşmada kendilerine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.