Hakemlerimize yeni görev

Çorum’un ulusal hakemlerinden Turgut Yıldırım, 18 Ocak 2015 tarihinde Boyabat'ta oynanacak...

16 Ocak 2015 Cuma 14:04
 Hakemlerimize yeni görev


Çorum’un ulusal hakemlerinden Turgut Yıldırım, 18 Ocak 2015 tarihinde Boyabat'ta oynanacak olan 3. lig maçlarından Boyabat Kale-Genç Kafkas maçında TVF MHGK tarafından yardımcı hakem olarak görevlendirildi. Maçın başhakemi Samsun bölgesinden Volkan Öztüre gözlemci ise yine aynı bölgeden oldu.

Ulusal hakemlerden Turgut Yıldırım ve Caner Yıldırım, 19-22 Ocak 2015 tarihlerinde Çorum Spor Lisesi takımının da  katılacağı ve Sinop ‘ta yapılacak olan okul sporları gençler B kategorisi çeyrek final maçlarında TVF MHGK tarafından hakem olarak görevlendirildi. 

Anadolu yıldızları il karmaları müsabakalarının çeyrek finaline yükselen ve yarı final mücadelesi verecek olan Çorum bayan ve erkek takımlarının maçları 23-25 Ocak 2015 tarihlerinde Karabük’te gerçekleştirilecek.




Son Güncelleme: 16.01.2015 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.