Hazırlık maçına çıkacaklar

Sungurlu Belediyespor çarşamba günü hazırlık maçına çıkacak

16 Ekim 2017 Pazartesi 20:20
Hazırlık maçına çıkacaklar

Sungurlu Belediyespor Futbol Takımı 18 Ekim Çarşamba günü İstanbul Bozyayla Gençlik Spor ile Sungurlu Yeni Stadyumda hazırlık maçına çıkacak. 

2017/2018 Sezonunda 1. Amatör Kümede mücadele edecek ve gözünü Bölgesel Amatör Lige kestiren Sungurlu Belediye Spor futbol takımı bir hazırlık maçı daha oynayacak. 

18 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’da İstanbul Bozyayla Gençlik Spor ile hazırlık maçı yapacaklarını söyleyen Sungurlu Belediye Spor Futbol Takımı antrenörü Şevket Çağlayan yaptığı açıklamada, "Lige en güzel şekilde hazırlanmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 22 Ekim tarihinde oynayacağımız ilk resmi müsabaka öncesi son hazırlık maçımızı yapacağız, daha önce oynadığımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görme şansımız oldu bu anlamda gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirerek önlemlerimizi aldık diyen Çağlayan, desteklerinden dolayı Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e ve Kulüp Başkanı Bahri Sezen'e teşekkür etti.




Son Güncelleme: 16.10.2017 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.