Herkes formasının hakkını verecek

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban, takımın son durumunu değerlendirdi

22 Şubat 2018 Perşembe 15:05
Herkes formasının hakkını verecek

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban, takımın son haftalarda istediği sonuçları alamadığı için üzgün olduklarını söyledi.

Yönetimin maddi ve manevi olarak tüm sorumluluklarını yerine getirdiğini belirten Balaban, bundan sonraki süreçte herkesin sorumluluklarını bilerek hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. Daha önce Kulüp Başkanı olarak görev yapan Zeki Gül’ün Belediye Başkanı olmasının ardından görevi üstlendiğini hatırlatan Balaban, ondan önceki süreçte de zaten takımın her türlü sorunuyla yakından ilgilendiklerini kaydetti. Kulüp Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana takımın galibiyet alamadığını vurgulayan Balaban, “Daha önce kulüp başkanlığımızı yapan ve halen Belediye Başkanı olarak görevine devam eden Sayın Zeki Gül’ün ardından kulüp Başkanı görevini yürütmekteyim. Göreve geldiğim günden bu yana takımımız oynadığı maçlardan ne yazık ki, istediğimiz sonuçları alamamıştır. Bu bizleri fazlasıyla üzmektedir. Kulüp başkanlığım sürecinden önce de bu takımın her türlü sorunuyla yakından ilgilenen birisi olarak kamuoyunun bir şeyi çok iyi bilmesini istemekteyiz. Bizler kulüp yönetimi olarak maddi ve manevi yükümlülüklerimizi eksiksiz olarak yerine getirmekteyiz. Dün olduğu gibi bundan sonra da bize verilen bu görevi layıkıyla yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Ancak bizim bütün iyi niyetli yaklaşımlarımıza rağmen saha başarısı istediğimiz gibi sonuçlanmamaktadır. Çorum Belediyespor formasını giyen her futbolcu öncelikle bu şehrin ve bizlerin beklentisini çok iyi bilmek zorundadır. Bugün Çorum Belediyespor bizim dışımızdaki insanların da dediği gibi ülkenin en iyi yönetilen birkaç kulübünden biridir. Bu öylesine söylenmiş bir söz değil, gerçeğin tam da kendisidir. Yeni Stadımızın inşası devam etmekte, yeni tesislerimize de 1 ay içerisinde taşınmayı planlamaktayız. Futbolcularımıza 1 kuruş prim borcumuz yoktur. Maç başlarının da %80’ini ödemiş bulunmaktayız. Durum böyleyken, bizlerin futbolcularımızdan istediği tek şey sahada çok daha fazla mücadele etmeleri ve daha dikkatli olmalarıdır. Onlar bizi hedefe götürecek adımlar attıkça biz üzerimize ne düşüyorsa yapmayı boynumuza borç biliyoruz. Başta da dediğim gibi bundan sonraki süreçte herkes şapkasını önüne koymalı ve giydiği formanın büyüklüğünün farkına varmalıdır” dedi.

ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYACAĞIZ

Kulüp Başkanı Ömer Balaban, matematiksel olarak şansları devam ettiği sürece gruptan direk çıkmayı son ana kadar kovalayacaklarını söyledi. Ligde hangi takımın nerede ne yapacağının belli olmadığına dikkat çeken Balaban, “Kâğıt üzerinde bakıldığı zaman kolay bir grupta mücadele ediyormuşuz gibi gözüküyor. İşin aslı sahada hiçte öyle olmuyor. Her takımın sürpriz sonuçlara imza attığını görebiliyoruz. Gelinen noktada liderle aramızda 10 puan fark olduğu görülüyor. Ancak şunu herkes çok iyi bilsin ki, biz matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece gruptan direk çıkmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. Öncelikli hedefimizin bu olduğunun bilinmesini istiyoruz. Aksi takdirde Play-Off’tan da olsa bu takımın sezon sonu bir üst ligde olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

TARİHİ BAŞARILARA BU TAKIM İMZA ATTI

Çorum Belediyespor’un en başarılı sezonuna imza atan bir takım kurduklarının altını çizen Kulüp Başkanı Ömer Balaban, şöyle devam etti; “Sezon başında kurduğumuz takım kulüp tarihinin özellikle de en önemli başarılarına imza takımıdır. Bunu tüm Çorum ve ülkemizdeki futbolseverler de yakından takip etmektedir. Son günlerde devre arasında yaptığımız transferlerle ilgili bazı olumsuz eleştiriler almaktayız. Ancak sahaya çıkan futbolcularımıza bakıldığında aşağı yukarı neredeyse ilk yarının aynı kadrosuyla mücadele etmekteyiz. Dünyadaki hiçbir yönetim takıma katkı sağlamayacağına inandığı ismi transfer etmez. Biz de devre arası transferinde bu politikayla hareket ettik. Şuan için özellikle savunma kurgumuza bakıldığında daha etkili olan bir sistem oluştuğunu görmekteyiz. İkinci yarıda oynadığımız maçlarda bazen dış etkenlerde alınan sonuçlarda etkili olmuştur. Lehimize ve aleyhimize verilmeyen kararların canımızı yaktığına birçok insan şahit olmuştur. Konu ne olursa olsun biz hiçbir şeyi mazeret kabul etmiyoruz. Hiçbir bahanenin de arkasına sığınmıyoruz. En baştan söylediğimiz gibi futbolda rakibin değil, sizin ne yapacağınız çok ama çok daha önemlidir. Bu yüzden de artık geçmişi unutup futbolcularımızın tamamen önlerinde zor maçlara konsantre olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Onlar üzerlerine düşeni yapsınlar, biz her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bununla birlikte artık herkesin olumsuz yönlerden bakmayı bırakıp kendi şehirlerinin takımına destek olması gerektiğini de yürekten inanıyoruz. Bu şehir birlik olduğu zaman her şeyin üstesinden fazlasıyla gelmiştir. Bu konuda da aynı heyecanı bizlerle paylaşacağına yürekten inanmaktayız”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 2018-02-22 19:40:01

Ömer'in ne dediğinden haberi yok. Tarihi başarılara imza attık diyor, peki sonuç ne kaçıncı sıradasın.

Avatar
Hakı 2018-02-23 11:41:19

Oğuzhan Yalçını transfer etmekle de memnun musunuz. Hangi akla yaptınız bu işi. Bu transferi yaparken arkadaşlığınızı ne ölçüde sizi etkiledi.

Avatar
Valdo 2018-02-23 13:15:45

Eee böyle başkanlara kaldıysa Çorum futbolu yakında Çorum'da futbol tamamen biter.

Avatar
Mehmed 2018-02-23 13:56:39

Basının karşısına çıkmaya korkan bir başkan. Ancak böyle uzaktan uzağa basın bültenleri ile konuşmaya çalışıyor.

banner165