İki maç dünyanın sonu değil

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, iki maç kaybetmekle dünyanın sonunun gelmediğini söyledi.

14 Eylül 2018 Cuma 15:30
İki maç dünyanın sonu değil

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan, ligin uzun bir süreçten oluşan bir maraton olduğunu ve kendilerinin de anlık düşünmediklerini söyledi.

Yeni Amasyaspor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası ve Pazar günü oynanacak Fatsa Belediyespor maçıyla ilgili olarak bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam, yıllardır gençlere şans verilmiyor eleştirilerinin olduğu bir ortamda Yeni Amasyaspor karşısında özellikle tüm genç futbolculara şans verdiklerini ve onların da ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduklarını ifade etti.

Hem teknik heyet olarak kendilerinin, hem de Fatih Özcan başkanlığındaki, yönetim kurulunun gençlere sahip çıkmak ve onları kazanmak adına her türlü özveriyi gösterdiğinin altını çizen Fahrettin Sayhan, rakipleri karşısında tamamen bireysel hatalardan kaynaklanan pozisyonlar verdiklerini, kendi yakaladıkları pozisyonlarda ise sonuca gidemediklerini kaydetti. İki penaltılarının verilmediğini vurgulayan Sayhan; ‘Türk futbolundaki pergel açısı neredeyse kapandı. Özellikle kupa maçları bunlara en iyi örnek. Şimdi tüm benliğimizle lige ağırlık vermek zorundayız’ diye konuştu.

Teknik Direktör Sayhan, Pazar günü ise ligin güçlü ekiplerinden Fatsa Belediyespor karşısına çıkacaklarını ve bu maçın iki ekip açısından da zorlu geçeceğini dile getirdi. Rakiplerinin lige iyi başlamamış olmasının ölçü olmayacağının altını çizen Sayhan, taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu ve bu maçı kazanarak hedeflerine adım daha yaklaşmak istediklerini ifade etti.

İki maç kaybetmekle dünyanın sonunun gelmediğini, asıl böyle bir süreçte kenetlenmenin önemli olduğuna dikkat çeken Sayhan; ‘Taraftarımızın desteği ile Fatsa Belediyespor’u yenip, haftayı mutlu kapatmak istiyoruz. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum ki; biz her şartta, her yerde ve herkesle mücadele edebilecek kapasiteye sahibiz’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165