İlk kombineler Köse’den

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, satışa sunulan kombine biletleri ilk alan isim oldu.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 16:38
 İlk kombineler Köse’den

Çorum Belediyespor yönetiminin tamamen taraftarın talebi doğrultusunda satışa sunduğu kombine biletlerin satışına başlandı.

Gazi Caddesi üzerinde bulunan Çorum Park önünde (Eski Kültür Park önü) satışa çıkartılan açık ve kapalı kombine biletleri ilk alan isim ise, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse oldu. Köse, 1 kapalı 4 tane de açık kombine b
ileti aldı. Öncelikle taraftarın sesine kulak veren yönetimi kutlayan Köse, Çorum’un artık futbolda hak ettiği yere gelmesi için tüm şehrin destek olması gerektiğine vurgu yaparken, Ak Parti Gençlik Kolları olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Çorum Belediyespor’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. 

BİLET SATIŞLARI 10 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDECEK 

Yönetimin taraftarın talebi doğrultusunda satışa sunduğu kombine bilet satışları 10 Eylül’de Çorum Belediyespor’un kendi sahasında oynanacağı Adliyespor maçına kadar devam edecek. Açık tribünün 50, kapalı tribünün 100 liradan satışa sunulduğu kombine biletler ligin 2. haftasında bilet satış gişelerinden de temin edilebilecek.


Son Güncelleme: 16.08.2017 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-08-16 20:20:19

bu kadar ucuz reklama gerek var mıydı burak köse? yakışmadı...