İnegölspor’u 2-0 mağlup ettik

Çorum Belediyespor, oynadığı son hazırlık maçında İnegölspor’u 2-0 mağlup etti.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 18:21
İnegölspor’u 2-0 mağlup ettik

Çorum Belediyespor golleri 28. Dakikada Taner ve 28. Dakikada Yasin’den geldi… 


Çorum Belediyespor, Kızılcahamam kampındaki son hazırlık maçını oynadı. 2. Lig ekiplerinden İnegölspor ile oynadığımız maça iyi başlayan takım, baştan sona üstün götürdüğü maçın 28. dakikasında sahneye çıkan Taner, ilk yarının sonucu ilan eden golü attı. Karşılaşmanın 2. Yarısına da hızlı başlayan takım, 48. dakikada Yasin’in attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. Bu dakikadan sonra her iki takımın geliştirdiği ataklar sonucu değiştirmeye yetmeyince takım sahadan 2-0 galip ayrılan taraf olmuştu. Patalya Otel 1 No’lu Saha’da oynanan maçı Karşılaşmayı Belediye Başkanı ve kulüp Onursal Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Demirten ve İsmail Akgöz, Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Futbol Şube Sorumluları Sinan Özdilli ve Mustafa Altunkaya, yöneticiler Okan Hergün ve Abdulkadir Kirtaban da izledi.

KAMP YARIN BİTİYOR 

1 Ağustos’tan bu yana Kızılcahamam’da yeni sezon kamp çalışmalarına devam eden takımın kampı yarın sona eriyor. Bu zaman zarfında Niğdespor, İnegölspor ve Darıca Gençlerbirliği takımlarıyla hazırlık maçı oynayan ve günde çift antrenman yapan takım, yarın sabah yapacağı antrenmanla kampı sonlandıracak. Teknik Direktör Yusuf Tokuş tarafından 2 gün izin verilecek olan takım, Çarşamba günü Çorum’da yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.


Son Güncelleme: 12.08.2017 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.