İskilipli hukukçuya vefa

İskilip'te Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi hemşehrimiz Hakan Yüksel adına spor tesis açıldı

04 Aralık 2017 Pazartesi 14:17
İskilipli hukukçuya vefa

İskilip’te Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Hakan Yüksel adına yaptırılan spor merkezi törenle hizmete açıldı.

İskilip´in gençlerine ve spora yaptığı yardımlarla tanınan İskilipli Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel adına İskilipgücü Eğitim Kültür Sanat Gençlik ve Spor Kulübü’nce Bahabey Mahallesi’nde spor tesisi yaptırıldı.

Açılış törenine Hakan Yüksel’in eşi Gülfem Yüksel, Yargıtay Üyesi Çetin Durak, Yargıtay Üyesi Bülent Savtok, Yargıtay Üyesi Doğan Korkmaz, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı ve Yargıda Birlik Derneği Başkanı Birol Kırmaz, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Zekai Yusuf Sarıbay, Avukat Mustafa Semiz, İş adamı Selahattin Düzbasan, İs adamı Ahmet Özçoşkun ile çok sayıda davetli katıldı.

Kulüp Başkanı Nihat Armutçu, törende yaptığı konuşmada, ilçedeki gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla kurdukları kulüp çatısı altında güzel çalışmalar yapmaya çalıştıklarını belirterek, kendi çabalarıyla devam ettirdiği faaliyetlere İskiliplilerin de katkı yaptığını kaydetti.

Amatör ligde mücadele eden futbol takımını TFF 3. Lig'e çıkarmak istediklerini ifade eden Armutçu, şunları söyledi:

"Bu bizim için hayati önem taşımaktadır. Hem ilçemizin tanıtımı hem de gençlerimizin gelişimi için büyük önem verdiğimiz futbol branşının yanında diğer alanlarda da güzel projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bu alanda bizlere destek verenlerin başında hemşehrimiz Hakan Yüksel gelmektedir. Kapısını her çaldığımızda bizi geri çevirmeyen ve elinden gelenin en iyisini yapan başsavcımıza tüm sporcularım ve halkımız adına teşekkür ediyorum."

Armutçu, kulübe yaptığı katkılar dolayısıyla yeni hizmete açtıkları fitness salonu ve yüzme havuzunun bulunduğu spor tesisine, Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi olarak görev yapan Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel'in adını vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yargıtay 16. Ceza Dairesi Üyesi Yüksel de, insanın yaşarken bir tesise isminin verilmesinin çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, yapılan jestten dolayı Armutçu'ya teşekkür etti.

İskilip için yapılan her türlü güzel faaliyete destek vermeye çalıştıklarını dile getiren Yüksel, "İskilip gibi ilçeler, bu memleketin çimentosudur çünkü bu topraklardan hain çıkmaz. Buralardaki insanların kimyasının bozulmaması için bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Bunların başında da spor geliyor. İnsanların, özellikle gençlerimizin kötü yollara sapmamaları için yapılan her türlü hizmette varız. Bunların sonucu olarak kadirşinaslık gösterip bir isimle neticelendirilmesi de hoşumuza gitti, memnun olduk." diye konuştu.

Açılıştan sonra spor tesislerini gezen heyet, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi´ni ziyaret ederek alış verişte bulundu. Seyirtepe’de İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş´in verdiği yemeğe katılan misafirlere İskilip dolması ikramında bulunuldu.

Ggüreşte Türkiye Şampiyonu olan İskilip Şehit Habib Gökce Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Ferhat ve Antrenör Adem Uysal ı tebrik ederek yakından ilgilenen Savcı Yüksel, açılış için Çukurköy´den gelen dost ve akrabalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş,İskilip Jandarma Karakol Komutanı Ziya Balcıoğlu, İskilip Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, İskilip AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek,İskilip Belediye AK Parti Meçlis Üyesi Murat Önder, Nejat Keserci,Mehmet Derici, İskilip il genel meçlis üyeleri Sadettin Babuçcu, Üzeyir Esenkaya eski İskilip Belediye Başkanı Mehmet Lokum, Yazar Eğitimci Hasan Ali Kalayoğlu, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu, İsdak Başkanı Hasan Güçlü ve çok sayıda davetli katıldı.

Son Güncelleme: 04.12.2017 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.