İşte hakem triosu

Çorum Belediyesyor yarın Uşak'la deplasmanda karşılaşacak

09 Şubat 2018 Cuma 16:36
İşte hakem triosu

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, yarın oynayacakları Uşak maçında puan farkını 2’ye indirmek için mücadele edeceklerini söyledi.Ev sahibi takımın iç saha performansının iyi olmasına karşılık kendilerinin de deplasmanda etkili olduğuna işaret eden Tokuş, şöyle dedi;“Yarın oynayacağımız Uşak maçı için çalışmalarımızı ter antrenmanıyla tamamladık. İnşallah yarın her şey istediğimiz gibi olur. Deplasmanda iyi bir grafiğimiz var. Bu durumu bozmak istemiyoruz. Futbolcu arkadaşlarım bu maçta da diğer deplasman maçları gibi oynarlarsa istekli ve arzulu oyunlarını devam ettirirlerse zorlu bir maçtan istediğimizi alır döneriz diye düşünüyorum. Tabii ki, burada Uşakspor’un iç sahadaki başarısı da göz ardı edilemez. Kendi sahasında iyi bir performansları var. Şuana kadar sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlikleri var. Normalde baktığınız zaman onlar iç sahada, biz de deplasmanda çok iyiyiz. Maçın keyifli ve zevkli geçeceği ortada. Gönül istiyor ki, 5 puan farkını 2’ye düşürelim. Onun için de bütün hazırlıklarımızı yaptık ve maç saatini beklemekteyiz”

SON HAZIRLIKLAR DA TAMAM

Yarın deplasmanda grup lideri Utaş Uşakspor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak olan Çorum Belediyespor son hazırlıklarını da tamamladı. Dün karayoluyla Uşak’a gelen ve Ramada Otel’de kampa giren takım son çalışmasını Kalfa Spor Tesisleri’nde yaptı. 2 No’lu Saha’da saat 11.45’te başlayan antrenman ısınma hareketleri, 5’e 2 ve tempolu çıkışlarla sona erdi. Takımın deplasmanda oynayacağı zorlu maçın 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor; Ramazan, Sercan, M.Zahid, Yakup Yiğit, Yakup Kayış, Salim, Mert, Özgür, Emre Yüksektepe, Emre Okur, Doğancan, Akın, Abuzer, İsmet, Yasin, Taner,Doğukan, Ertuğrul
HAKEMLER BELLİ OLDU

Çorum Belediyespor Uşak deplasmanında oynayacağı zorlu maçı yönetecek hakem triosu belli oldu. Uşak 1 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi B Klasman hakemlerinden İlker Yasin Avcı yönetecek. Çorum Belediyespor’un sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maçta Avcı’nın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden C Klasman hakemleri Fettah Yiğit ile Samet Özkul yapacak. Her iki takım açısında da büyük önem taşıyan maçta yine İstanbul Bölgesi’nden Serhat Tan da 4. hakem olarak görev yapacak.
UŞAK’TA HAVA

Yarın Uşak’ta oynanacak olan maç öncesi 2 takımı da yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji tahminlerine göre, saat 13.30’da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç öncesi hava 12 derece olacak ve sağanak yağmur bekleniyor. Yağış oranının %70, nem oranının %82 olarak ölçüldüğü Uşak’ta rüzgar hızının ise 16 km/s olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 09.02.2018 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165