Kaldığımız yerden devam

Çorum Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 20:23
Kaldığımız yerden devam

13 gün süren Kızılcahamam kampının ardından futbolculara verilen 3 günlük iznin ardından tesislerde toplanan takım, saat 18.00’de yaptığı antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.


Ulukavak Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde yapılan antrenman düz koşularla sona erdi. 26 Ağustos cumartesi günü ligdeki ilk maçını deplasmanda B. Tepecikspor ile oynayacak olan takım, yarını çift antrenmanla geçirecek. Günün ilk antrenmanını saat 07.30’da yapacak olan takım, akşam 18.00’de yapacağı antrenmanla günü tamamlayacak. 



BAŞKAN DA İZLEDİ

Çorum Belediyespor’un, yaptığı antrenmanı Kulüp Başkanı Zeki Gül de izledi. Nazmi Avluca Sahası’nda saat 18.00’de başlayan antrenmanı baştan sona takip eden Gül, teknik direktör Yusuf Tokuş’tan da takımın son durumu hakkında bilgiler aldı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Zeki Gül’ün yanı sıra yöneticiler Mustafa Ercan, Sinan Özdilli, Mustafa Altunkaya ve Turgay Yılmaz da izledi. 

ŞİMŞEKLER’DEN TEŞEKKÜR 

Şimşekler Taraftar Grubu liderleri Hüseyin Nalcı ve Şevket Yumutkan da antrenmanı izlediler. Yönetim tarafından başlatılan kombine bilet satışını son derece olumlu bir gelişme olarak değerlendiren ikili, konuya duyarsız kalmayan başta Kulüp Başkanı Zeki Gül olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür etti.



Son Güncelleme: 16.08.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165