Kayıpları telafi edeceğiz

Çorum belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Cizre maçına kayıp puanları telafi etmek için çıkacaklarını söyledi

24 Kasım 2017 Cuma 13:41
Kayıpları telafi edeceğiz

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Cizre deplasmanında zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Son 2 haftada şansız puan kayıpları yaşadıklarını dile getiren Tokuş, “Pazar günü grubun güçlü takımlarından Cizrespor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Son 2 haftada şanssız puan kayıplarımız var. Bu maç yaşadığımız kayıpların telafisi için bir fırsattır. Cizre takımının oyun sistemini biliyoruz. Kendi sahasında ekip halinde oynayan bir takım. Namağlup Uşakspor’u yenmiş bir ekip. Sonuçta takımın gücü ortada. Buna karşılık bizim de 2 haftada kaybettiğimiz 5 puan var. Bunun telafisi için Cizre’ye gideceğiz. İnşallah arzuladığımız futbolu oynayıp 3 puanla döneriz” dedi.

İKİ DİLDE YAYIN

Öte yandan Çorum Belediyespor'un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Cizre maçı TRT Kürdi kanalından canlı yayınlanacak. 3.Lig 3.Grup'ta zirve yarışını yakından ilgilendiren Cizrespor-Çorum Belediyespor maçı, 26 Kasım Pazar günü saat 13.00'de TRT Kurdi'de canlı olarak yayınlanacak.Maç yayını Türkçe ve Kürtçe olmak üzere çift dilli anlatımla gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 24.11.2017 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.