Konuk takıma hoşgeldin ziyareti

Kulüp Başkanı Gül ziyarette konuk takımın yaşadığı antrenman sahası konusuna açıklık getirdi

11 Kasım 2017 Cumartesi 16:57
Konuk takıma hoşgeldin ziyareti

Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Zeki Gül, yarın oynanacak maç öncesi Osmaniyespor teknik heyetiyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Altunkaya ve eski yöneticilerden Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen  ile rakip takım teknik direktörü Bahattin Güneş ve yardımcıları da hazır bulundu.

Kulüp Başkanı Gül ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Çorum’a gelen tüm misafir takımları en iyi şekilde ağırladıklarını söyledi. Osmaniyespor adı altında paylaşımlar yapılan bazı sitelerde konuk takıma saha konusunda yardımcı olunmadığının gerçekle bağdaşmadığına dikkat çeken Kulüp Başkanı Zeki Gül, “ Bir kere her şeyden önce şu gerçek çok iyi bilinmelidir ki, ilimize gelen her takım bizim misafirimizdir. Çorum’a adım attıkları andan itibaren her türlü sorunlarıyla yakından ilgilendiğimizi daha önce ilimize gelen tüm takımlar gayet iyi bilirler. Osmaniyespor teknik heyeti de bizlerden antrenman yapmak için saha vermemizi rica ettiler. Ulukavak’ta bulunan Nazmi Avluca Sahası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait. Müdür bey, sahanın bakımda olduğu için tahsis edemeyeceklerini söylemiş. Osmaniyespor teknik heyetinden bir isim beni aradığında sahayı vermediklerini söyledi. Ben de Ulukavak’ta bulunan sahada olduklarını anladığım için orasının bize ait olmadığını söyledim. İşin aslını öğrendiğim anda Güneş’i en 7-8 defa aradım. Sentetik sahada antrenman yaptıkları için erişemedim. Ayrıca bu saha paylaşım sitelerinde bahsedildiği gibi halı saha değil, BAL ve amatör maçların oynandığı sahadır. Konuyu duyduğumda stat müdürümüze talimat verdim ve konuyla ilgilenilmesini istedim. Ayrıca Kulüp başkanlarına ulaşabilmek adına Kulüpler Birliği’nden de telefonunu istedim. Ancak başkanlarını telefonu kayıtlı olmadığından bana Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün telefonu verildi. Şahsi işlerimin yoğunluğuna rağmen teknik heyetlerini ziyarete geldim. Tüm bunlara rağmen tamamen yanlış anlamadan kaynaklı bu olaydan dolayı Osmaniyespor camiasından şahsım ve kulübüm adına üzüntülerimi ifade ederim” diye konuştu.

Kulüp Başkanımız Zeki Gül, yapılan görüşmenin ardından Osmaniyespor Teknik Direktörü Bahattin Güneş ve ekibine leblebi ikramında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.