Kritik maç

Çorum Belediyespor pazar günü Elazığ deplasmanında son derece kritik bir maça çıkacak

05 Nisan 2018 Perşembe 19:50
Kritik maç

Pazar günü Elazığ deplasmanında son derece kritik bir maça çıkacak olan Çorum Belediyespor hazırlıklarına bugün de devam etti. Teknik Direktör Cüneyt Biçer nezaretinde Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Akın ve Salim yer almazken, diğer futbolcular hazır bulundu. Saat 16.00’da başlayan antrenman ısınma hareketleri, hücum ve savunma çalışmalarının ardından 3 ayrı takım dar alanda yaptığı taktik çalışmayla sona erdi.

Çorum Belediyespor Play-Off’a kalabilmek için mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı Elaziz Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın da aynı saat ve sahada yapacağı antrenmanla devam edecek.Öte yandan, takımın bugün yaptığı antrenmanı Kulüp Başkanı Ömer Balaban ve Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Altunkaya da izledi.
YARIN GECE YOLA ÇIKIYORLAR

Çorum Belediyespor  Elazığ deplasmanında oynayacağı zorlu 90 dakika için yarın gece yola çıkacak. Saat 00.01’de karayoluyla Elazığ’a gidecek olan takım, Ramada Otel’de konaklayacak. Elazığ’da yapacağı ter antrenmanının ardından maç saatini bekleyecek olan Çorum Belediyespor, karşılaşma sonrası yine karayoluyla Çorum’a dönecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165