Kupa maçı 19 Eylül'de

Çorum Belediyespor'un kupa maçı 19 Eyül'de

13 Eylül 2017 Çarşamba 16:03
Kupa maçı 19 Eylül'de

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının tarih ve saatleri belli oldu.

Kupaya 2. turdan dahil olan ve deplasmanda oynadığı maçta Yozgatspor’u 2-0’lık skorla geçerek adını 3. tura yazdıran Çorum Belediyespor, bilindiği gibi 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor ile eşleşmişti. TFF’nin resmi internet sitesinden yayınlanan programa göre Bandırmaspor ile deplasmanda oynayacağı maç 19 Eylül Salı günü oynanacak. Takımımn adını bir üst tura yazdırabilmek için mücadele edeceği ve Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak.

İSTANBUL VE BANDIRMA PROGRAMLARI KESİNLEŞTİ

Bu arada Çorum Belediyespor'un İstanbul ve Bandırma’da oynayacağı maçların programı belli oldu. Konuyla ilgili bilgiler veren Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Altunkaya, cumartesi günü Sultanbeyli deplasmanında oynayacakları lig maçı için Cuma günü Merzifon’dan saat 10.15 uçağıyla Sabiha Gökçen Havalimanı’na ineceklerini belirtti. Takım otobüsüyle saat 11.30’da Kurtköy’deki Hampton By Hilton’a geçeceklerini ifade eden Altunkaya, maç sonunda da geceyi aynı otelde geçireceklerini söyledi. Ziraat Türkiye Kupası maçı için ertesi gün karayoluyla Bandırma’ya geçeceklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Altunkaya, Eken Prestige Otel’de 2 gün konaklayacaklarını ve ardından da tekrar İstanbul’a dönerek geceyi Atatürk Havalimanı’na yakın olan Grenn Park Otel’de geçireceklerini dile getirdi. Altunkaya, Çarşamba günü de saat 10.35 uçağıyla Merzifon’a inip oradan da yine karayoluyla Çorum’a dönüş yapacaklarını kaydetti.














Son Güncelleme: 13.09.2017 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165