Lider kalmak için oynayacağız

Çorum Belediyespor bu hafta sahasında Osmaniyespor ile karşılaşacak.

10 Kasım 2017 Cuma 12:34
Lider kalmak için oynayacağız

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Pazar günü oynayacakları Osmaniyespor maçını da kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Rakip takımın deplasman karnesinin iyi olduğunu ve 3-4 tane etkili futbolcusu olduğuna işaret eden Tokuş, “Bu afta oynayacağımız Osmaniyespor zorlu bir rakip. Özellikle deplasman karnesi çok iyi. Ancak bizim için rakibin ne yaptığı çok önemli değil. İç saha ya da deplasmanda nasıl oynadığının bir önemi yok. Bizim ne yapacağımız daha önemli. Geçen hafta liderlik koltuğuna oturduk. Kısmet olursa inşallah sezon sonuna kadar da bu koltukta oturmak istiyoruz. Bunun için de maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Futbolcularımız elinden geleni yapıyor. Kendi futbol kişiliklerini sahaya koydukları zaman da inşallah kazanmaya devam edeceğiz. Her zaman dediğimiz gibi ligde kolay maç yok. Bu maç da onlardan biri. Bu maçta da taraftar desteğine mutlak ihtiyacımız olacak. İnşallah dolu ve coşkulu tribünlere oynayıp bu maçı da kazanmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165