Lideri bekliyoruz

Çorum Belediyespor Uşak maçının hazırlıklarını tamamladı

22 Eylül 2017 Cuma 19:31
Lideri bekliyoruz

Çorum Belediyespor yarın kendi sahasında oynayacağı grup lideri Uşak maçının hazırlıklarını tamamladı. Nazmi Avluca Sahası’nda saat 15.45’te başlayan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 ve taktik çalışmayla sona erdi. Sahasında oynayacağı bu maçı kazanarak üst sıralarda yer almak isteyen takımımız, kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

MAÇIN HAKEMİ K.MARAŞ’TAN

Çorum Belediyespor’un Yarın kendi sahasında oynayacağı maçı yönetecek olan hakem triosu belli oldu. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak olan maçı Kahramanmaraş Bölgesi’nden Ali Karatutlu yönetecek. Karatutlu’nun bu maçtaki yardımcılıklarını ise Gaziantep Bölgesi’nden Onur İçyer ile Kahramanmaraş Bölgesi’nden Adem Şahan yapacaklar.

Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında deplasmanda oynadığımız ve golsüz sona eren maçı da yöneten Ali Karatutulu’nun düdük çalacağı maçta Gaziantep Bölgesi’nden Yakup Özhan da 4. hakem olarak görev yapacak.















Son Güncelleme: 22.09.2017 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.