Mehmet Zahid'e moral verdi

Çorum Belediyespor Aydın maçının hazırlıklarına başladı

03 Ekim 2017 Salı 23:56
Mehmet Zahid'e moral verdi

Çorum Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydınspor maçının hazırlıklarına başladı.

Karaköprü maçı sonrası verilen 1 günlük iznin ardından başlayan antrenmanda tüm futbolcular hazır bulundu. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan haftanın ilk antrenmanı düz koşuların ardından sona erdi. Takım, bu maçın hazırlıklarına yarın da aynı sahada yapacağı antrenmanla devam edecek.

BAŞKAN DA İZLEDİ

Takımın yaptığı antrenmanı Kulüp Başkanı Zeki Gül de izledi. Nazmi Avluca Sahası’nda yapılan antrenmanı yöneticiler Mustafa Altunkaya, Sinan Özdilli ve Fahri Yandık ile birlikte izleyen Başkan Zeki Gül, Habercim19 Yazarı Elvan Yılmaz'ın 'ağlama çocuk hiçbir şey senin gözyaşından daha değerli olamaz' başlıklı yazısında dile getirdiği ve geçtiğimiz hafta sonu oynanan Karaköprü maçında çift sarı karttan oyun dışı kalan genç futbolcu Zahid’e moral vermeyi de ihmal etmedi. 

TATLILAR ŞİMŞEKLERDEN

Şimşekler Taraftar Grubu liderleri yapılan antrenmanda takıma tatlı ikramında bulundurlar. Grup liderleri Hüseyin Aşkın ve Şevket Yumutkan, antrenman sonrası teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram ederken, Aydın maçında da başarı dileğinde bulundurlar. Kulüp Başkanı Zeki Gül de, yaptıkları jestten dolayı Nalcı ve Yumutkan’a teşekkür etti.




Son Güncelleme: 04.10.2017 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.