Milli Takım kampını ziyaret etti

36 sporcunun yer aldığı Milli Takımın antrenmanlarını izledi.

25 Ağustos 2017 Cuma 21:14
 Milli Takım kampını ziyaret etti


Masa Tenisi Milli Takımı, Çorum Belediyesi Masa Tenisi Eğitim Merkezinde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de toplam 36 sporcunun yer aldığı Milli Takımın antrenmanlarını izledi.


Ziyarette Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, Halter Federasyonu Başkan Vekili Mevlüt Ataseven, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haşim Eğer, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Külcü, sporcularla yakından ilgilendi. Milli takımda yer alan sporcuların Türkiye’nin farklı illerinden gelerek Çorum’da antrenman yaptıklarını belirten Başkan Külcü, “Spor, ülkenin geleceği, tanınması, bilinirliğinin artması açısından da çok önemli bir uğraş. Aynı şekilde şehirlerinde bilinmesi tanınması anlamında da çok iyi bir tanıtım enstrümanı. Biz konuyu böyle değerlendirdiğimizde hareket noktamız bu yatırımları yapmak oldu ve yaptığımız yatırımların soncunda da şu anda içinde bulunduğumuz atmosferi de gerçekleştirebilmiş olduk” dedi.

Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün yaptığı işleri önemsediklerini ve müdürlüğün bu işi en güzel şekilde yaptığını belirten Başkan Külcü, “Arkadaşlarımız farklı branşlardaki çalışmalarını istikrarlı bir şekilde sürdürüyorlar. Masa tenisi takımımız bu yıl 3. ligde yarışacak. Voleybol takımımız 2. ligde müsabakalara katılacak. Futbol takımımız 3. ligde sürekli şampiyonluk yarışı içerisinde gidiyor. Güreşte farklı turnuvalarda önemli dereceler elde ediyoruz. Bunların hepsini tek tek değerlendirdiğimizde farklı platformlarda, değişik yerlerde sürekli Çorum konuşuluyor, sürekli Çorum dillendiriliyor. Bizlerde spor camiasının içerisinde biliniyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda yapmış olduğumuz yatırımlarınsonuçlarını görmüş oluyoruz. İlimize gelerek kamp yapan sporcularımıza, hocalarına, antrenörlerine hoş geldiniz diyor, hepsine başarılı bir spor hayatı temenni ediyorum.”dedi.

Yaptığımız kamplarda Çorum bir ilki başardı


Geleceğin genç ve büyükmasa tenisi sporcuları olan minikler ve küçükler Masa Tenisi Milli Takımının Çorum’daki kampının 29 Ağustos’ta sona ereceğini belirten Masa Tenisi Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, Çorum’da yaptıkları kampa katılan 36 sporcunun masa tenisi milli takımımızın geleceği olduğunu belirtti. Çorum Belediyesi’nin bir ilki başardığını ve kendilerine özel masa tenisi eğitim salonu tahsis ettiğini vurgulayan Mahir Irmak “Hiçbir ilimizde böyle bir ilgi ve alakayı görmedik. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye ve çalışma arkadaşlarına Masa Tenisi Federasyonumuz adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Ziyaret sonunda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, Başkan Külcü’ye Masa Tenisi Milli Takım Forması hediye etti.


 

Son Güncelleme: 25.08.2017 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.