Oryantiringe Çorum'dan katılım

konya'da oryantiring yarışları yapılacak

09 Kasım 2017 Perşembe 13:04
Oryantiringe Çorum'dan katılım

Konya’nın Beyşehir ilçesi, hafta sonu yapılacak oryantiring (yön bulma) yarışlarına ev sahipliği yapacak.
Beyşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Beyşehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde 11 Kasım’da düzenlenecek olan yarışların eski otogar ile Eşrefoğlu Köprüsü arasında kalan göl kenarındaki alanda oluşturulacak parkurda gerçekleştirilecek
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “İlçemizdeki 14 yaş altı kırmızı grup 1. kademe yarışları saat 12.00’de başlayacak, sonrasında ise dereceye giren isimlere düzenlenecek törende ödül ve hediyeleri verilecek. Etkinlik kapsamında, yarışmacılar kayıt masasına isimlerini yazdırdıktan sonra labirent oryantiring alanına geçerek hedefleri ellerindeki harita yardımıyla koşarak bulmaya çalışacak. Ankara, Antalya, Amasya, Adana, Aksaray, Bartın, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Kayseri, Karaman, Kastamonu, Karabük, Kırıkkale, Konya, Kırşehir, Mersin, Nevşehir, Niğde, Samsun, Sinop, Tokat, Yozgat ve Zonguldak gibi Türkiye’nin 25 farklı ilinden 600’e yakın yarışmacının katılmasının beklendiği düzenlenecek etkinliğin ilçemizin tanıtımına da önemli katkılar sunacağını düşünüyoruz. Bu anlamda, böylesine büyük ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan Beyşehirimizdeki bu güzel yarışları izlemek için Cumartesi günü tüm vatandaşlarımızı göl kenarında buluşmaya davet ediyoruz. Aynı gün bu yarışların ikinci ayağı ise 14 Yaş Altı Mavi Bölge 1. Kademe Yarışları olarak İzmir Şirince’de düzenlenecek” dedi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165