Parola mutlak galibiyet

Çorum Belediyespor hafta sonu konuk edeceği Erzincanspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

11 Ekim 2018 Perşembe 18:38
Parola mutlak galibiyet

Çorum Belediyespor üç puana kilitlendi.

Cumartesi günü kendi sahasında Erzincanspor’u konuk edecek olan Çorum Belediyespor, hazırlıklarına bugün de devam etti. Kırmızı-Siyahlıların kendi tesislerinde yaptığı ve saat 15.00’de başlayan antrenmanında tüm futbolcular hazır bulundu. Sakatlıkları devam eden Kemal, Ferdi ve Barış’ın takımdan ayrı çalıştıkları antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Tam saha taktik çalışma yapan Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Mehmet Aurelio zaman zaman oyunu çeşitli uyarılarda bulundu. Ligde daha önce oynadığı 3 iç saha maçından da galibiyetle ayrılan Çorum Belediyespor, mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı bu maçın da hazırlıklarını yarın da kendi tesislerinde aynı saatte yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.