Pazar günü Fikret Orman açacak

Toptancılar Sitesi'nde yaptırılan Çorum Belediyespor Tesislerini 27 Mayıs Pazar günü Beşiktaş Başkanı Fikret orman açacak.

25 Mayıs 2018 Cuma 15:24
Pazar günü Fikret Orman açacak

Belediyespor’un gelecek sezondan itibaren kullanmaya başlayacağı ve Pazar günü açılışı yapılacak olan Çevre Yolu Gıda Toptancılar Sitesi içindeki tesislerin çevre düzenlemesi tamamlandı.

Resmi açılışı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla Pazar günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek olan Çorum Belediyespor tesislerinde hummalı çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Bina içi çalışmalarının tamamen bitirildiği tesislerde ağaçlandırma ve çevre düzenlemeleri de tamamlandı. Tesisleri ziyaret ederek açılış öncesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Zeki Gül, çevreye 300 civarında ağaç dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çorum Belediyespor’un yeni sezon öncesinde tüm çalışmalarını tesislerde yapmaya başlayacağını hatırlatan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Yapımı tamamlanan tesisin Pazar günü Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman Bey’in de katılımları ile açılışını gerçekleştireceğiz.  Açılıştan önce tesislerimizde artık son dokunuşları da tamamladık. Tesislerimizin çevresine 300 civarında ağaç dikiyoruz. Huş, Kiraz, Leylandi, Çalı süs eriği gibi ağaç dikimi yaptık. Çevre düzenlemesi de tamamlanarak açılışa hazır hale getirdik” dedi.

Çorum Belediyespor Tesisleri açılış töreni saat 17.00’de gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret edecek olan Başkan Fikret Orman, daha sonra tesislere geçerek açılış törenine katılacak.

Son Güncelleme: 26.05.2018 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkoğlu 2018-05-26 03:16:12

Herkese hitap eden tarafsız birinin açması daha münasip olmaz mıydı? Diye sorarlar.

Avatar
ÇORUMLU 2018-05-26 12:40:52

çorumda açılış yapacak adam mı yokta, yazıklar olsun çorum belediyesine

Avatar
Valdo 2018-05-26 12:01:52

Zeki Gül Beşiktaşlıya onun için. Valla Beşiktaşı bırakasım geliyor Zeki Gül yüzünden.

banner165