Primler anında dağıtıldı

Sezonun ilk maçında galibiyet alan Çorum Belediyespor futbolcularına primleri bir saat içinde dağıtıldı.

03 Eylül 2018 Pazartesi 13:35
Primler anında dağıtıldı

Çorum Belediyespor, sezonun ilk maçında sahasında Muğlaspor’u Yakup Alkan’ın attığı 2 golle 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başlangıç yaptı.

Kulüp'ten yapılan açıklamaya göre, futbolcuların primleri, otobüs hareket ettikten hemen sonra birer zarf içerisinde Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı tarafından futbolculara dağıtıldı.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’ndan hareket etmek üzere olan takım otobüsünü durduran Başkan Fatih Özcan otobüse girerek kısa bir konuşma yaptı.

Galibiyetten dolayı tüm takımı kutlayan Özcan, ‘Aslanlarım… Hepinizin ayağına yüreğine sağlık. Sizlerle gurur duyuyorum. Söz vermiştim, teriniz kurumadan hakkınızı alacaksınız diye. Ananızın ak sütü gibi helal olsun’ dedi. Özcan’ın sözlerine alkışlarla karşılık verildi.

Primler, otobüs hareket ettikten hemen sonra birer zarf içerisinde Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı tarafından futbolculara dağıtıldı.

'YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM'

Çorum Belediyespor Genel Kaptanı Mehmet Akif Tatlı, sezonun ilk maçı olması sebebiyle zorlu bir 90 dakika mücadelesi verdiklerini belirterek, elde edilen galibiyeti kendilerini her şartta destekleyen taraftarlara ve babasının vefatı sebebiyle aralarında bulunmayan Teknik Direktör Fahrettin Sayhan’a armağan ettiklerini söyledi.

Kırmızı-Siyahlıları 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan Muğlaspor maçıyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Mehmet Akif Tatlı, çok zorlu geçeceğine inandıkları bir maça çıktıklarını, karşılarında bekledikleri gibi dirençli bir takım bulduklarını ama bu dirence aynı dirençle karşılık vererek haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Sahada mücadele eden futbolcuların yanı sıra kadroda yer almayan ancak arkadaşlarına her türlü desteği veren futbolcuların takım olma yolunda önemli bir örnek sergileyerek galibiyette pay sahibi olduklarının altını çizen Tatlı, açıklamasının devamına şu görüşlere yer verdi; ‘Sezona galibiyetle başladığımız için çok mutluyum. İyi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık. Sezonun ilk maçları her zaman zor geçer. Biz de bu bilinçle hazırlıklarımızı yaptık. Rakibimizin beraberlik golünün hemen ardından tekrar golü bularak dirençlerini bir anlamda kırmış olduk. Sahada ya da saha dışında bulunan tüm futbolcu kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum. Şunu açık yüreklilikle söylemem gerekir ki, bu önemli galibiyetin en büyük mimarı taraftarımızdır. Onların bitmek bilmeyen desteği ile önemli bir engeli aştık. İnanıyorum ki haftalar ilerledikçe bu destek artarak devam edecek ve hedefe giden yolda daha büyük itici güç olacaklardır. Bu galibiyet taraftarlarımızla birlikte, ligin başlayacağı bir dönemde babası kaybeden ama buna rağmen takımla iletişimini hiç kesmeyerek bedeni sahada olmasa da yüreği bizimle atan Teknik Direktörümüz Fahrettin Sayhan’a armağan olsun.’

Son Güncelleme: 03.09.2018 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.