Protokole maç daveti

Çorum Belediyespor Finansal ve-İdari As Başkan Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram...

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:39
 Protokole maç daveti


Çorum Belediyespor Finansal ve-İdari As Başkan Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, futbol takımının bundan sonra oynayacağı maçların büyük önem kazandığını belirterek, yerel yöneticileri müsabakalara davet etti


Özbayram, yaptığı açıklamada, “TFF 2014-2015 Futbol Sezonu Sportoto 3. Lig 1. Grup 13. Haftasında yapılan maçlardan sonra, fikstürden görülmektedir ki takımımızın önümüzdeki haftalarda yapacağı maçlar çok önem kazanmıştır. Bu maçlardan öne çıkanlar ise Batman Petrolspor ve Gaziosmanpaşaspor maçlarıdır. Takımımızın ligdeki konumunu ve iddiasını büyük ölçüde belirleyecek olan bu maçların ehemmiyeti açısından öncelikle bu hafta oynanacak Çorum Belediyespor –Batman Petrol Maçına daha sonra diğer haftalarda oynayacağımız maçlarımıza başta sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere, TSO Başkanımızı ve üyelerini, siyasi parti temsilcilerimizi, ilimiz bürokratlarını, kırmızı-siyah renklere gönül vermiş  taraftarlarımızı ve kısaca tüm Çorum halkımızı davet ediyor ve özellikle stadyumda görmek istiyoruz. Şampiyonluğa giden bu yolda maça gelecek herkesin bizlere çok büyük destek vereceklerine inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.




Son Güncelleme: 24.11.2014 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
boşver gitsin 2014-11-24 18:52:08

belediyespor'u bu kadar uğraşmanıza rağmen hala çorumspor'a döndüremediniz ya helal olsun. uğraşıyorsunuz uğraşıyorsunuz hala bitiremediniz belediyesporu. protokol maça gelince ne olacak. senin gibilerin yaptığı yanlışlar yüzünden yine 7-8.likte gezinecek. gelecek sene daha fazla para harcayacaksınız. yine orta sıralarda yer alacaksınız.

Avatar
Elvan Yılmaz 2014-11-25 17:03:03

doğrudur... 3.lig batağından kurtulmak lazım... bu da birlik beraberlikten geçer... dün dünde kaldı dünle yaşanmaz... geleceğe bakmalıyız... aksini düşünmek aksi düşüncedir...

banner165