Rekor katılım var

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 29 branşta rekor katılımla 3817 sporcunun kayıt yaptığı Yaz Spor okulları önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Yaz Spor Okullarının açılışını çocuklar ve veliler renklendirdi.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 14:54
 Rekor katılım var


Çocukların yaz dönemini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl tüm illerde geleneksel olarak açılan İl Spor Merkezi Genel Müdürlüğü’nün kuruluş yıl dönümü olan 29 Haziran Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle açıldı.

Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Şube Müdürleri Satı Yücel, İbrahim Başbölük, Voleybol İl Temsilcisi Recep Öztuna, Masa Tenisi İl Temsilcisi Cemalettin Hoşgör, Basketbol İl Temsilcisi Demet Gökmen, antrenörler, sporcular ve sporcu velileri ile yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan il Spor Merkezleri açılış töreninde İl Müdürü Haşim Eğer bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından ise tekvandocu, basketbol, voleybol ve judocular kısa birer gösteri yaptılar. Bu yıl değişik kategorilerde toplam 88 antrenör iki ay boyunca çalışmalarda görev yapacaklar.



Son Güncelleme: 01.07.2013 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.