Rektör ilk hamleyi yaptı

HİTÜ Rektörü Alkan, Oğuz Adası Projesi kapsamında su sporlarında ulusal ve uluslararası organizasyonların Çorum'da yapılması için ilk hamleyi yaptı.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 00:29
Rektör ilk hamleyi yaptı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Oğuz Adası Projesi kapsamında Su Sporları branşında ulusal ve uluslararası organizasyonların Çorum’da organize edilmesi yönündeki ilk girişimini yaptı.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Faruk Yamaner ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i ziyaret etti.

Üniversite ile TÜSF arasında yapılacak yeni proje ve çalışmalar ele alındığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Alkan, başta 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası ve 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası’nın üniversitede yapılması konusundaki desteklerinden dolayı TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’e ve Federasyon yönetim kuruluna teşekkür ederek, bu yıl içerisinde de yetkin akademik kadro ve uluslararası standartlara sahip spor kompleksleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde yeni şampiyonalara ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti. Ayrıca Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan desteklenen ve Oğuzlar’da gerçekleştirilecek olan Oğuz Adası projesi kapsamında su sporları ile ilgili ulusal ve uluslararası etkinlikleri Çorum’a kazandırarak spor müsabakalarını şuana kadar yapılmayan yeni bir alana taşıyacaklarını vurgulayan Alkan, bu konuda Federasyon’dan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Üniversiteye ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer de, bugüne kadar verilen organizasyonların başarı ile organize edilmesinden dolayı Alkan’a teşekkür ederek, bundan sonraki etkinlikler için başarılar diledi.

Son Güncelleme: 11.07.2018 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil 2018-07-11 08:14:34

çok güzel olur

banner165