Sabredin, hedef 2. lig

Tokuş iddialı konuştu

20 Eylül 2017 Çarşamba 12:48
Sabredin, hedef 2. lig

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Bandırmaspor’u yenerek kupa yolunda devam ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Genç ve yeni bir takım olduklarının altını çizen Tokuş, herkesten biraz daha sabır beklediklerini ifade etti.

Gelecekte çok daha iyi işlere imza atacaklarına inandıklarını kaydeden Tokuş, “Bandırmaspor ile oynadığımız kupa maçı özellikle ligde şans bulamayan futbolcularımız için iyi bir fırsattı. Onlar da bu şansı çok iyi değerlendirdiler. Her zaman söylediğimiz gibi bir gerek ligde, gerekse de kupada her maça kazanmak için çıkıyoruz. Kupada da yolumuza devam etmemiz bizi sevindirdi. Şimdi önümüzde Uşakspor maçımız var. Allah nasip ederse inşallah bu hafta o maçında da parolamız galibiyet. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp Uşakspor’u yakalamak istiyoruz. Hem ligde, hem kupada oynadığımız maçlar bir birine yakın performanslar olarak geçiyor. Bilindiği gibi 3. Ligden çıkması zor bir süreç. Haftası haftasını tutmuyor bu ligde maçların. Ama başta da dediğim gibi genç ve yeni bir takımımız var. Herkesten sabırlı olunmasını istiyoruz. Bu takımın elbette bir oluşum süreci olacak. Biz şuanda puanları toplaya toplaya yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah bu takımın geleceği daha iyi olacak. Biz baştan beri söylüyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Ligte de hedefimiz Allah nasip ederse bu takımı 2. Lig’e çıkarmaktır.” dedi.






Son Güncelleme: 21.09.2017 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.