Sadece destek bekliyorlar

Çorum Osmancıklı sporculardan Muhammed Göksu, Genç Erkekler kategorisinde...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 12:05
 Sadece destek bekliyorlar


Çorum Osmancıklı sporculardan Muhammed Göksu, Genç Erkekler kategorisinde ferdi olarak 4. oldu. Göksu´nun takımı ise birincilik kupası aldı.


Yine Osmancıklı sporculardan Eray Acı´nın yer aldığı takım, 16 yaş altı erkekler kategorisinde birincilik aldı. Büyük bayanlar kategorisinde yarışan Gizem Coşkun ve Özge Öztürk´ün takımı da ikinci oldu.


Atletizm Antrenörü Zehra Ekmekçi, sporcuları tebrik ederek kısa sürede yarışmalara hazırlandıklarını ve iyi bir sonuç aldıklarını söyledi.


Osmancık´ta henüz Atletizm Kulübü kurulamadığı için yarışlara Balıkesir Ayvalık Atletizm Kulübü adına katıldıklarını aktaran Ekmekçi, destek verilmesi durumunda atletizm kulübü kurarak Osmancık adına başarılar getirmeyi hedeflediklerini belirtti.



Son Güncelleme: 01.08.2015 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.