Şampiyon görmek isteyen buraya baksın

Masa Tenisi ve Badminton'da Türkiye şampiyonu olan çocuklar Belediye Başkanı Gül'ü ziyaret etti

05 Haziran 2018 Salı 17:37
Şampiyon görmek isteyen buraya baksın

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüne bağlı Masa Tenisi ve Badminton kategorisinde şampiyon olan öğrenciler Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Süheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Davut Demirbaş, Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Sefa Kayalı ve antrenörler katıldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, 25-27 Mayıs 2018 tarihlerinde Balıkesir'de düzenlenen okullar arası masa tenisi küçükler Türkiye şampiyonasına tamamı Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz sporcuları olan Süheybi Rumi İmam Hatip Orta Okulu Küçük Erkekler Masa Tenisi takımının tüm rakiplerini yenerek namağlup Türkiye Şampiyonu olduklarını bildirdi.  

Başkan Gül, “Bunun çok önemli bir başarı olduğunu söyleyerek ben sporcularımıza ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten önemli bir başarıya imza attılar. Yine 17-20 Mayısta Elazığ'da yapılan Okullar Arası Küçük Erkekler Türkiye Badminton Şampiyonasına tamamı Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz sporcularından oluşan Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Küçük Erkekler Badminton takımımız tüm rakiplerini yenerek yine Türkiye şampiyonu oldu. Ben tüm sporcularımızı hocalarımızı ve idarecilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Zeki Gül, şampiyon olan öğrencilere ve antrenörlere hediye takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.