Şampiyona yolcularına ziyaret

Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz Cumartesi günü Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Denizli’de düzenlenecek Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılmak üzere yola çıktı.

29 Haziran 2013 Cumartesi 13:56
 Şampiyona yolcularına ziyaret


Yolculuk öncesi Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret eden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye Kulüpler Şampiyonası hakkında Altın Hamle Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çetinoğlu’ndan bilgi aldı. Kulübün Gürcistan uyruklu sporcularından Valeriane Gaprindashvili ile kısa bir sohbet yapan Külcü, turnuvada oynayacak tüm sporculara başarılar diledi.

Altın Hamle Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mesut Çetinoğlu, sporcuların motivasyonunu sağlamak için öncelikle Alacahöyük gezisi yapacaklarını, gezi sonunda da Denizli’ye hareket edeceklerini söyledi.




Son Güncelleme: 29.06.2013 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.